L’Edifici corporatiu de Cuatrecasas

8 julio, 2017

L’Edifici corporatiu de Cuatrecasas, un dels projectes més destacats de JSS, guardonat als Premis Catalunya Construcció

A JSS Efficient Engineering estem d’enhorabona; doncs, un dels projectes del nostre portfoli: l’Edifici corporatiu de Cuatrecasas al Campus Diagonal 22@ de Barcelona ha estat guardonat, en la categoria de Direcció de l’Execució de l’Obra, a la darrera edició dels Premis Catalunya Construcció, celebrats a Barcelona, el passat 6 de juliol.

Sens dubte, l’edifici corporatiu de Cuatrecasas és una de les nostres obres més destacades de JSS del 2016. Es tracta d’un edifici d’oficines, és a dir, d’ús administratiu amb una superfície total de 28.000 m2 que s’ha traslladat al districte tecnològic 22 @ de Barcelona. En aquesta important obra vam comptar amb la col·laboració de l’empresa barcelonina GCA Arquitectes. El desafiament que vam haver d’afrontar va ser la incidència en totes les instal·lacions de l’alçada de l’edifici.

Gràcies a la nostra experiència en aquest tipus d’edificacions, vam poder ser flexibles en la gestió dels canvis. Durant aquesta important obra, ens vam centrar en la coordinació d’equips multidisciplinaris per donar solucions a l’edifici com a  immoble i com a espai viu, en el qual, es produeixen contínuament canvis. Per això, es va comptar amb un equip d’enginyeria per resoldre l’edifici en el seu conjunt i per a la seva implantació posterior. Com a reconeixement a la bona tasca professional, aquest equipament disposa de la certificació energètica A i de la destacada certificació Leed Gold, per seguir criteris de sostenibilitat energètica i emprar les últimes tecnologies. Tot plegat juntament amb el recent premi a la Direcció de l’Execució de l’Obra ha convertit la seu corporativa de Cuatrecasas en un edifici de referència en el sector.