JSS, experts en projectes de rehabilitació

8 abril, 2018

Un dels serveis entre el gran ventall de solucions que JSS ofereix és el de la rehabilitació d’edificis antics. Treballem amb col·laboració amb diferents equips però principalment amb Bammp Arquitectes per desenvolupar projectes de reutilització i reforma integral d’edificis catalogats patrimonialment.

El procés de rehabilitació és l’últim en el cercle de l’edificació, el de donar un altre ús a edificis antics. Alguns dels projectes en què JSS ha participat darrerament són l’Escola Angeleta Ferrer per Infraestructures.cat a Mataró, rehabilitant una antiga fàbrica, o la rehabilitació integral de la fàbrica Fabra Coats, per convertir-lo en un centre cultural.

Un dels reptes principals d’aquest tipus de projectes és el de respectar l’estructura original però modernitzar totalment les instal·lacions. A més, com molts d’aquests edificis són de titularitat i accés públic és necessari garantir uns alts nivells de seguretat antiincendis.

A més a més JSS està treballant en la rehabilitació de l’Escola de Música de Can Fargas conjuntament amb BIMSA un edifici amb catalogació de bé cultural d’interès nacional (BCIN).